poniedziałek, stycznia 18, 2016

561. Pierogi

Pierogi z kurczakiem i ciecierzycą i do tego domowy czysty barszczyk  naturalny.

Piroger med kylling og kikerter med rødbetersuppe.


Praktyczne urządzonko i pierożki wychodziły w ekspresowym tempie spod małej dziecięcej rączki.



Kolejny polski przysmak dla Norwegów.


7 komentarzy:

  1. A nie rozwaliły się podczas gotowania? Ja jak lepię to po kilka razy dla pewności dociskam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jeden docisk urządzonkiem wystarczył i ani jeden! Powtarzam! Ani jeden się nie rozpętała podczas gotowania :-)

      Usuń
    2. Ani jeden się nie rozpultał - miało być :-D

      Usuń
    3. Ani jeden się nie rozpultał - miało być :-D

      Usuń
  2. Ciekawe pierożki. Chętnie bym spróbowała.

    OdpowiedzUsuń
  3. jummy :D smaka mi zrobilas ;D dobrze, ze Mama przylatuje to bedzie lepic ;D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Szczęściara :-) ...moja mama robi przepyszne ruskie :-)

      Usuń